onlinetræner1

Anmeldelse af Onlinetræner.dk

Har vi endnu en fitness-blog? Spørgsmålet er, om vi overhovedet har brug for flere af de slags? Er der ikke over 100 efterhånden? Svaret er: Vi kan da sagtens bruge en ny fitness-blog. Onlinetræner.dk er dog ikke blot en blog. Den er faktisk meget mere. Onlinetræner.dk sælger også professionel kost- og træningsprogrammer, samt coaching, så du kan beholde din motivation hele vejen i gennem og nå dine resultater. Det er vel hele essensen.

Bloggen

Du kan læse og få mere viden omkring træning på bloggen, hvor du eksempelvis kan læse om, hvordan du laver et cirkeltræningsprogram, forbrænder mere fedt eller hvad koster en personlig træner? Det er helt klar relevante emner, som du måske søger svar på.

Hvorfor online coaching?

Det er et særdeles godt spørgsmål. Hvad tænker du, er den største udfordring i forhold til træning? Er det at finde et træningsprogram? Formentligt ikke. Er det at finde et kostprogram? Muligvis for nogle, men ikke for alle. Har du problemer med at holde motivationen hele vejen igennem? Det er dér udfordringen ligger for mange, og det er netop dér at Onlinetræner.dk bliver relevant for dig. For ja, du kan få en bog i grundlæggende ernæring og træning. Ja, du kan få lagt et personlig trænings- og kostprogram. Men du kan i særdeleshed også få coaching, så du bare elsker at gå op i fitness centeret  og så du nå dine målsætninger. Resultaterne afhænger af om du får spist, sovet og trænet ordentligt, men disse faktorer afhænger af din mentale tilstand og motivation. Ved at få coaching vil du bibeholde din motivation, der vil sørge for, at du sover ordentligt, at du spiser ordentligt og at du træner ordentligt. Gør du det, vil du opnå gode resultater.


Skriv et svar