akasseogfagforeninglogo

Blog-anmeldelse af Akasseogfagforening.dk

Leder du efter en fagforening? Leder du efter en a-kasse? Måske du leder efter begge dele? Så har Akasseogfagforening.dk hjælpen til dig. På bloggen Akasseogfagforening.dk kan du sammenligne a-kasse og fagforening. Det kan være svært at danne sig et hurtigt overblik over de mange a-kasse og fagforeninger. Der findes så mange. De tilbyder alle sammen noget specielt hver og de har alle deres forskellige priser. Det kan være svært at danne sig et overblik. Det er prøver Akasseogfagforening at lave om på. Hvis du skal finde en a-kasse eller en fagforening, så kan du bruge Akasseogfagforening.

Hvad kan en a-kasse og forening tilbyde dig?

En a-kasse er en såkaldt arbejdsløshedskasse, der er en forsikring mod arbejdsløshed. Det betyder, hvis du mister dit job, at du kan få dækket noget af din tabte indkomst. Denne dækning kommer i form af dagpenge, som a-kassen vil udbetale dig. Du kan få dagpenge i op til 2 år og dagpengene kan potentielt udgøre op til 90 procent af din tidligere indkomst. Derudover vil a-kassen hjælpe dig med at finde et job igen. Den kan hjælpe dig med at forbedre dit CV og kan desuden tilbyde kurser eller lignende.

Fagforeninger kæmper hver dag for dine arbejds- og lønvilkår. Det gør den primært igennem de overenskomster som fagforeningen aftaler med arbejdsgiveren. Heri står deres defineret regler for løn, ferie og meget mere. Derudover hjælper fagforeninger deres medlemmer med juridisk hjælp. Der kan være mange eksempler på, at et medlem får brug for hjælp. Det kan eksempelvis være, hvis et medlem bliver fyret uden det, der kaldes for berettiget grund eller hvis overenskomsten eller hvis lovgivningen brydes. Fagforeningens vigtigste våben er strejken, som den kan bruge, hvis forhandlingerne ikke fungerer.


Skriv et svar